מה אוכלים היום?

מתכון לפסטה מוקפצת עם רצועות עוף ופלפלים צבעוניים

כשאיטליה וסין נפגשים: מתכון לפסטה מוקפצת עם רצועות עוף, פלפלים צבעוניים ותירס ברוטב מתקתק. צריכים ארוחה לכל המשפחה - כאן ועכשיו? המנה הזו בשבילכם (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
פסטה עם רצועות עוף ופלפלים צבעוניים (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 חבילת פסטה פרפרים
  • 5 פרגיות עוף מנוקות מעור ושומן
  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל צהוב
  • 1 פלפל ירוק
  • 1 כוס תירס מסונן מנוזלים
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 5 כפות שמן
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת פסטה מוקפצת עם עוף וירקות:

רגע לפני: כשאיטליה וסין נפגשים: מתכון לפסטה מוקפצת עם רצועות עוף, פלפלים צבעוניים ותירס ברוטב מתקתק. צריכים ארוחה לכל המשפחה - כאן ועכשיו? המנה הזו בשבילכם.

• מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.

• חותכים את הפרגיות לרצועות.

• מנקים את הפלפלים מגרעינים, וחותכים לרצועות.

• מחממים את השמן בסיר רחב, ומטגנים את רצועות הפרגיות עד להזהבה.

• מוסיפים את הפלפלים והתירס ומקפיצים יחד תוך ערבוב בכף עץ, במשך 4 דקות על אש בינונית.

• מוסיפים את הפסטה המוכנה ואת רוטב הצ'ילי והסויה, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.

• מכסים את הסיר, ומבשלים במשך 12 דקות על אש נמוכה.

• מגישים חם.

עם מה תגישו את הפסטה?

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר