מתכון למאפינס נימוחים - התוספות עליכם

מאפינס הם כמו בד קנבס ריק שרק מתחנן ליצירתיות שלכם. זה מתכון בסיסי למאפינס שאפשר להוסיף להם מה שרוצים: פירות, אגוזים, שוקולד או כל תוספת אהובה אחרת. תהנו (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
מאפינס שאפשר להוסיף להם מה שרוצים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/4 2 כוסות קמח
  • 1/2 1 כפיות אבקת אפייה
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 1 כפית מלח
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס חלב
  • 60 גרם חמאה
  • 4 כפות שמן
  • לתוספת: 1/2 1 כוסות של פירות חתוכים לקוביות / אוכמניות / אגוזים קצוצים / שוקולד קצוץ

אופן הכנת מאפינס:

רגע לפני: מאפינס הם כמו בד קנבס ריק שרק מתחנן ליצירתיות שלכם. זה מתכון בסיסי למאפינס שאפשר להוסיף להם מה שרוצים: פירות, אגוזים, שוקולד או כל תוספת אהובה אחרת.

ציוד נדרש: 12 תבניות לאפיית מאפינס, עדיף מטפלון

• מחממים את התנור ל-175 מעלות ומשמנים קלות את התבניות.

• בקערה גדולה מערבבים את הקמח (לאחר ניפוי) יחד עם אבקת האפייה, הסודה לשתייה, המלח והסוכר, עד לקבלת תערובת אחידה.

• ממיסים את החמאה.

• יוצרים חור במרכז החומרים היבשים, ויוצקים לתוכו את הביצים, החלב, החמאה המומסת והשמן. מערבבים היטב במשך 1-2 דקות.

• בעזרת מרית גומי, מקפלים לתוך התערובת את התוספת שבחרתם, ומערבבים היטב במשך דקה. לגיוון, ניתן לבחור בכמה תוספות, לחלק את בלילת המאפינס למספר קערות, ובכל אחת לשים תוספת אחרת.

• יוצקים מהבלילה ל-3/4 מגובה התבנית, ואופים במשך 25-30 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש.

• מצננים לפחות 15 דקות ומגישים או ששומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

איזו תוספת בחרתם למאפינס שלכם?

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר