מנגו לאסי. כי ההודים יודעים להוציא את כל הטוב מהמגו
מנגו לאסי. כי ההודים יודעים להוציא את כל הטוב מהמגו (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(8 מנות):

  • 2 כוסות של יוגורט טבעי לא ממותק (לפרווה: יוגורט על בסיס סויה)
  • 1 כוס חלב (לפרווה: חלב סויה)
  • 3 כוסות קוביות מנגו טרי או קפוא
  • 1 כפית זרעי הל
  • 1-3 כוסות קוביות קרח
  • 2 כפות סוכר

אופן הכנת מנגו לאסי:

אאא

רגע לפני: רוצו לשוק ותדאגו למנגו טרי - עכשיו זה בדיוק העונה ותכינו את ה משקה המרענן הזה שההודים יודעים להכין כל כך טוב. מתכון למנגו לאסי על בסיס יוגורט ששווה לפנק איתו את המשפחה או החברים.

• מעבדים את כל המרכיבים במיקסר על עוצמה גבוהה, במשך 2-3 דקות, עד לקבלת תערובת חלקה עם מעט קצף.

למבוגרים בלבד: אפשר לשדרג את הלאסי באמצעות הוספת 1/4 כוס וודקה או רום למיקסר

• יוצקים לכוסות גבוהים, ניתן לקשט בפיסטוק קצוץ גס ועלי מנטה, ומגישים מיד.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!