לחתוך מנגו בלי לחרב את המטבח. הצעת הגשה - מתכון למטה
לחתוך מנגו בלי לחרב את המטבח. הצעת הגשה - מתכון למטה (צילום: shutterstock)
אאא

"לכבוש את המנגו" הפך מטרה לחובבי מטבח מתחילים, שמחפשים את הדרך הפשוטה ביותר להתמודד עם הצורה המאתגרת של הפרי מול ניצול מקסימלי של הבשר הסיבי עם מינימום בלאגן.

צפו ב, ואנחנו מצטטים, "הדרך הכי חכמה, גאונית ומבריקה לחתוך מנגו":

שלב 1

המטרה: לבודד את הגרעין. חותכים את שני "הלחיים" של המנגו, שני הצדדים הבשרניים, ואז את שני הצדדים שנותרו על הגרעין.

שלב 2

מעבירים כוס זכוכית גבוהה, בבשר המנגו, בין הפרי לקליפה. וחסכתם דקות של קילוף דביק ומעצבן.

שלב 3

עכשיו יש לכם שני חצאי פרי מוכנים לכל חיתוך שתרצו.

הצעת הגשה משודרגת: בצנצנת מעוקרת, הניחו שכבת קוביות מנגו, מעל גלידת וניל ושכבת מנגו נוספת, פזרו אגוזי פקאן קצוצים ויש לכם קינוח קיצי נהדר.