לזניית רביולי ב-3 מרכיבים. טוב אינסופי של גבינה נוטפת
לזניית רביולי ב-3 מרכיבים. טוב אינסופי של גבינה נוטפת (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה25 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(4 מנות):

  • 1 חבילת רביולי קפוא, בכל מילוי אהוב
  • 1 כוס רוטב עגבניות מוכן לפסטה
  • 200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת (אפשר להתפשר על צהובה)
  • 1 כפית בזיליקום יבש

אופן הכנת לזניית רביולי:

אאא

רגע לפני: יש משהו מרגיע בלהכין ארוחות קלות ובלתי מתאמצות. וכאן מדובר באחת כזו, שווה במיוחד: מתכון ללזניית רביולי ברוטב - טוב אינסופי של גבינה נוטפת שכיף להתפנק איתו בסוף יום ארוך.

• מחממים את התנור ל-180 מעלות.

• בתבנית אפייה קטנה, יוצקים שכבה דקה של רוטב העגבניות.

• מסדרים מעל שכבת רביולי, מעל מעט רוטב עגבניות ומפזרים גבינה. מניחים שכבה נוספת של רביולי, רוטב עגבניות ולבסוף גבינה.

• מפזרים מעל את הבזיליקום.

• אופים במשך 15-20 דקות, עד שהגבינה נמסה והרוטב מבעבע.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!