ארוחה ב-3 מרכיבים

מתכון ללזניית רביולי ב-3 מרכיבים

יש משהו מרגיע בלהכין ארוחות קלות ובלתי מתאמצות. וכאן מדובר באחת כזו, שווה במיוחד: מתכון ללזניית רביולי ברוטב - טוב אינסופי של גבינה נוטפת שכיף להתפנק איתו בסוף יום ארוך. ארוחה ב-3 מרכיבים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
לזניית רביולי ב-3 מרכיבים. טוב אינסופי של גבינה נוטפת (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 חבילת רביולי קפוא, בכל מילוי אהוב
  • 1 כוס רוטב עגבניות מוכן לפסטה
  • 200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת (אפשר להתפשר על צהובה)
  • 1 כפית בזיליקום יבש

אופן הכנת לזניית רביולי:

רגע לפני: יש משהו מרגיע בלהכין ארוחות קלות ובלתי מתאמצות. וכאן מדובר באחת כזו, שווה במיוחד: מתכון ללזניית רביולי ברוטב - טוב אינסופי של גבינה נוטפת שכיף להתפנק איתו בסוף יום ארוך.

• מחממים את התנור ל-180 מעלות.

• בתבנית אפייה קטנה, יוצקים שכבה דקה של רוטב העגבניות.

• מסדרים מעל שכבת רביולי, מעל מעט רוטב עגבניות ומפזרים גבינה. מניחים שכבה נוספת של רביולי, רוטב עגבניות ולבסוף גבינה.

• מפזרים מעל את הבזיליקום.

• אופים במשך 15-20 דקות, עד שהגבינה נמסה והרוטב מבעבע.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר