מתכון לפרפוצ'ינו של סטארבאקס • וידאו

ובכן, מה זה? דינה קמפיון, עובדת ברשת הקפה הפופולרית "סטארבאקס", יצרה הכלאה בין שייק לאייס קפה וכך התקבל הדבר הבא: פרפוצ'ינו - משקה קרח מוקצף על בסיס קפה. מנהל הרשת: "דחיית הפרפוצ'ינו הייתה השגיאה הטובה ביותר שלא עשיתי מעולם" (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 כוסות קרח כתוש (1 כוס קרח = 1 סועד)
  • 1 כוס קפה נמס מבושל (2 כפיות גדושות נס קפה + מים רותחים)
  • 1/2 כוס חלב
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה לפחות 32%
  • 3-4 כפות סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • לקצפת:
  • 125 מ"ל שמנת מתוקה
  • 15 גרם אבקת סוכר
  • לקישוט: קצפת, סירופ קרמל/שוקולד

אופן הכנת פרפוצ'ינו:

רגע לפני: דינה קמפיון, עובדת בסניף קליפורני של רשת הקפה הפופולרית "סטארבאקס", קלטה את הצורך של לקוחותיה במשקה מרענן לקיץ החם ויצרה הכלאה בין שייק לאייס קפה. כך התקבל הדבר הבא: פרפוצ'ינו - משקה קרח מוקצף על בסיס קפה. מנהל הרשת, הווארד שולץ, שכמעט סירב לאשר את המוצר החדש, כתב בספרו: "דחיית הפרפוצ'ינו הייתה השגיאה הטובה ביותר שלא עשיתי מעולם".

מעבדים את כל המרכיבים בבלנדר, עד לקבלת תערובת סמיכה.

• יוצקים את התערובת לכוסות גבוהים.

• מקציפים את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר, עד לקבלת קצפת אוורירית ויפה.

• מזלפים קצפת מעל כל כוס, ומקשטים בסירופ קרמל או שוקולד.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר