באנו לעזור

הדרך הכי קלה להפשיר חמאה קרה

רמז: תתייחסו אליה כאילו מדובר בגבינה צהובה. ובכן, אחרי שתקראו את הטריק הפשוט להחריד הבא, תוכלו להכין את העוגיות האהובות עליכם כאן ועכשיו, בלי שתיאלצו להמתין עד שהחמאה תתרכך (מדריך, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
החמאה קרה? תחשבו שזה גבינה צהובה (צילום: shutterstock)

נניח שחזרתם מהעבודה, ורציתם להאיר את יומכם עם עוגיות טריות וריחניות מעשה ידיכם, אבל אתם קצרים בזמן (קורה, מה לעשות) ועד שהחמאה תתרכך יעברו דקות ארוכות ויקרות. לא עוד! וכל זה הודות לרעיון הנהדר הבא שיחסוך לכם זמן המתנה מיותר.

מה צריך? פומפייה לגירוד גבינה צהובה וחמאה קרה.

ממש כמו גבינה צהובה, מגרדים את החמאה הקרה על הפומפייה לתוך קערה. משהים את החמאה למשך 30-60 שניות. כעת אתם מוזמנים לעקוב אחר הוראות המתכון כאילו המתנתם רבע שעה עד שהחמאה תתרכך.

זה באמת עובד? כן. החמאה המגורדת מתרככת כמעט מיד. ולא רק זה, בצורתה המגורדת הרבה יותר קל לאחד אותה עם שאר רכיבי המתכון. בעיקר אלה היבשים, כמו קמח וסוכר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר