שוקולטה חמה עם קוביות מרשמלו
שוקולטה חמה עם קוביות מרשמלו (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה30 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1/2 ליטר חלב
  • 3 כפות שטוחות קורנפלור
  • 100 גרם שוקולד חלב רוזמרי
  • 100 גרם שוקולד מריר או לבן
  • 2 כפיות ליקר שוקולד / קפה
  • 1 מקל קינמון
  • קוביות מרשמלו

אופן הכנת שוקולטה:

אאא

• מערבבים את הקורנפלור עם מעט מים.

• בקלחת (סיר עם ידית ארוכה), מרתיחים את החלב ומקל הקינמון. כשהחלב רותח, מוסיפים לסיר את הקורנפלור המדולל. מבשלים במשך 5-7 דקות, עד שהחלב הופך לסמיך.

• מסירים את החלב מהאש ומוציאים את מקל הקינמון.

• שוברים את השוקולדים לקוביות, מוסיפים לסיר החלב ומערבבים היטב.

• מוסיפים את הליקר לסיר, ומערבבים, עד לקבלת מרקם סמיך מאוד.

• מוזגים את השוקולטה לספלים אישיים, מקשטים בקוביות מרשמלו ומעט אבקת קקאו, מוסיפים כפית ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!