באנו לעזור

אחת ולתמיד: איך לנקות נכון את קרש החיתוך

זה לא סוד שצריך לנקות את קרש החיתוך מידי פעם. מלבד המראה הלא-אסתטי של קרש חיתוך מלוכלך, הקרש צובר חיידקים לא בריאים וריח לא נחמד. אז איך עושים את זה נכון? תצטרכו קצת יותר מרק סבון ומים (מדריך, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
קרש חיתוך (צילום: shutterstock)

זה לא סוד שצריך לנקות את קרש החיתוך מידי פעם. מלבד המראה הלא-אסתטי של קרש חיתוך מלוכלך, הקרש צובר חיידקים לא בריאים וריח לא נחמד. אז איך עושים את זה נכון? תצטרכו קצת יותר מרק סבון ומים כדי למגר את הזוהמה.

מה צריך? לימון וקצת מלח גס.

מפזרים מעט מלח גס על קרש החיתוך (עץ או פלסטיק), חוצים לשניים את הלימון וכשפני הלימון כלפי מטה, משפשפים את קרש החיתוך בתנועות סיבוביות, כמו שמנקים לוח גיר.

hometalk

לסיום, שוטפים את קרש החיתוך במים וסבון ומניחים לייבוש.

וואו, זה עובד? כן. החומציות בשילוב של הלימון והמלח הגס לא רק מנקה היטב את קרש החיתוך, אלא גם מאירה כתמים כהים ומסירה ריחות רעים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר