מה אוכלים היום?

מתכון לחזה עוף אפוי בתיבול מעודן

מנה עסיסית וטעימה שלוקחת מקסימום 5 דקות הכנה שכל אחד חייב לדעת להכין: מתכון לחזה עוף אפוי בתיבול מעודן. כשצריך להכין כאן ועכשיו ארוחה בטעם שיהיה מקובל על כולם (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
חזה עוף בתנור בתיבול מעודן שכולם אוהבים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 4 חזות עוף, "דפוקים" מעט בפטיש שניצלים
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס גס
  • 1/2 כפית אבקת שום
  • 1/2 כפית פפריקה (עדיף פפריקה מעושנת)

אופן הכנת חזה עוף אפוי:

רגע לפני: מנה עסיסית וטעימה שלוקחת מקסימום 5 דקות הכנה שכל אחד חייב לדעת להכין: מתכון לחזה עוף אפוי בתיבול מעודן. כשצריך להכין כאן ועכשיו ארוחה בטעם שיהיה מקובל על כולם.

• מחממים את התנור לחום גבוה של 230 מעלות.

• מסדרים את ארבעת חזות העוף בתבנית אפייה חסינת אש, ומברישים כל נתח בשמן הזית באופן שווה, משני הצדדים.

• בכלי קטן, מערבבים את המלח, הפלפל, אבקת השום והפפריקה, ומפזרים את תערובת התבלינים על שני צדדי נתחי העוף באופן שווה.

• אופים בתנור שחומם מראש במשך 15-18 דקות, או עד שנתחי העוף מקבלים גוון שחום. מוציאים מהתנור, מכסים בנייר כסף ומחזירים לתנור למשך 5-10 דקות ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר