מתכון לכרובית מוקרמת בתנור - גרסת פרווה נהדרת

תוספת מהירת הכנה שמשדרגת כל ארוחה בקלות: מתכון לכרובית מוקרמת בגרסת פרווה נהדרת עם קרם קשיו ובצל מתובל בעדינות ומעניק לכרובית טעם מיוחד וממכר. 10 דקות עבודה, 30 דקות בתנור והכרובית מוכנה (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
כרובית מוקרמת פרווה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 800 גרם כרובית טריה או קפואה ומופשרת
  • 250 גרם קשיו קלוי
  • 2 בצל לבן
  • קמצוץ אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל לבן
  • 2 כפות שמן זית

אופן הכנת כרובית מוקרמת:

רגע לפני: תוספת מהירת הכנה שמשדרגת כל ארוחה בקלות: מתכון לכרובית מוקרמת בגרסת פרווה נהדרת עם קרם קשיו ובצל מתובל בעדינות ומעניק לכרובית טעם מיוחד וממכר. 10 דקות עבודה, 30 דקות בתנור והכרובית מוכנה.

• קוצצים את הבצל ומטגנים קלות עד הזהבה.

• במעבד מזון, טוחנים את הבצל המטוגן, הקשיו הקלוי ושמן הזית למחית חלקה.

• מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.

• מפרידים את הכרובית לפרחים ומסדרים בתבנית פיירקס.

• מתבלים את הכרובית במלח ופלפל לפי הטעם, יוצקים מעל את מחית הקשיו ואופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, עד שפרחי הכרובית מזהיבים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר