מתכון לעוגיות קרם 'עוגת גבינה' מצופות בפירורי שוקולד

או: תראו מה קורה כשמחברים עוגת גבינה ופירורי עוגיות שוקולד - מתכון לעוגיות קרם 'עוגת גבינה' מצופות בפירורי שוקולד פריכים, ובפנים מסתתרים שוקולד-צ'יפס קטנים ומפתיעים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 כוס קמח
  • 113 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 85 גרם גבינת שמנת
  • 1 כוס סוכר
  • 1/2 כוס שבבי שוקולד צ'יפס
  • 1 כוס עוגיות שוקולד מרוסקות

אופן הכנת עוגיות קרם:

רגע לפני: מה קורה כשמחברים עוגת גבינה ופירורי עוגיות שוקולד? מתכון לעוגיות קרם 'עוגת גבינה' מצופות בפירורי שוקולד פריכים, ובפנים מסתתרים שוקולד-צ'יפס קטנים ומפתיעים. לרגעים האלה שאתם רוצים להתפנק כאן ועכשיו.

במעבד מזון או ידנית, מרסקים עוגיות או ביסקוויטים משוקולד, עד למילוי כוס שלמה.

מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

חותכים את החמאה לקוביות ומעבירים למיקסר, מעבדים יחד עם גבינת השמנת עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את תמצית הווניל ואת הסוכר בהדרגה, וממשיכים לעבד, עד לאיחוד מלא.

בתנועות קיפול עדינות, מוסיפים את הקמח לקרם, ומערבבים פנימה עם מרית גם את שבבי השוקולד-צ'יפס.

גורפים עיגולים בינוניים מהתערובת, יוצרים מהם כדורים, מגלגלים בפירורי עוגיות השוקולד ומסדרים בתבנית במרווחים שווים.

אופים במשך 12-15 דקות (אם מתקבלים עיגולים גדולים, יש לאפות אפילו 20 דקות), עד שהעוגיות משחימות בקצוות. מוציאים מהתנור, ומשהים במשך 5 דקות. מעבירים את העוגיות לרשת אפייה, עד לצינון מלא. מאחסנים בכלי אטום עד חמישה ימים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר