פסטה ברוטב אבוקדו. זה רק נראה כמו פסטו
פסטה ברוטב אבוקדו. זה רק נראה כמו פסטו (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה30 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(8 מנות):

  • 350 גרם ספגטי
  • 2 אבוקדו
  • 1 שן שום
  • צרור בצל ירוק
  • מיץ מלימון אחד
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי

אופן הכנת פסטה ברוטב אבוקדו:

אאא

רגע לפני: אם אתם עצלנים שרוצים להרשים או שנמאס לכם מרוטב העגבניות הבנלי, הנה מתכון לפסטה ברוטב אבוקדו פיקנטי - ארוחה שמוכנה תוך 30 דקות והדבר הכי מסובך שהיא דורשת זה קילוף האבוקדו. 

• מרתיחים סיר גדול מלא במים עם כף מלח וכשהמים רותחים, מוסיפים את הספגטי ומבשלים במשך 7-8 דקות, עד לדרגת אל דנטה.

• במקביל, מקלפים, מגלענים וחותכים לרבעים את האבוקדו, ומעבירים למעבד מזון. 

• קוצצים גס את הבצל הירוק ומוסיפים למעבד המזון, יחד עם שן השום, מיץ הלימון ושמן הזית ומעבדים יחד למחית חלקה.

• כאשר הפסטה מבושלת, ממלאים 2/3 כוס ממי הבישול, יוצקים למחית האבוקדו ומעבדים עד להיטמעות המים במחית. שופכים את שאר הנוזלים מסיר בישול הפסטה.

• מעבירים את רוטב האבוקדו לסיר הפסטה, מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם ומערבבים היטב.

הצעת הגשה: מגישים חם עם פטרוזיליה קצוצה מעל, לקישוט.