אגרול במילוי אבוקדו - הגרסה הבריאה
אגרול במילוי אבוקדו - הגרסה הבריאה (צילום מסך מתוך יוטיוב)
  • זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 3 אבוקדו
  • 1/2 בצל סגול
  • 1/2 כוס קוביות עגבניות מיובשות
  • 3 כפות כוסברה קצוצה
  • 1/2 כפית מלח
  • מיץ מחצי לימון
  • 8-10 עלי אגרול קפואים

אופן הכנת אגרול אבוקדו:

אאא

רגע לפני: אם אתם אוהבים אגרול, אבל רוצים גרסה בריאה יותר, זה בשבילכם: מתכון לאגרול במילוי אבוקדו אפוי בתנור שטעים לא פחות מזה המטוגן.

צפו במדריך וידאו שלב אחרי שלב:

 

• מחממים את התנור לחום בינוני של 170 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר אפיה.

• מפשירים את עלי האגרול.

• מקלפים וחותכים לקוביות את האבוקדו והבצל הסגול, ומערבבים בקערה יחד עם העגבניות, הכוסברה, מיץ הלימון והמלח. 

• איך לקפל אגרול כמו מקצוען: ממקמים את עלי האגרול כך שהפינה פונה אליכם, מניחים 2 כפות ממלית האבוקדו במרכז העלה, מקפלים על המלית את הפינה שקרובה אליכם, מברישים קלות במים את שני הקצוות מצד ימין ושמאל ומקפלים למרכז. לבסוף, מגלגלים את האגרול לסגירה (ראו וידאו).

• משמנים קלות את נייר האפייה, מסדרים עליו את האגרולים ואופים במשך 30-40 דקות, עד שהם משחימים בתחתית.