מה אוכלים היום?

מתכון לאגרול אבוקדו אפוי - הגרסה הבריאה

אם אתם אוהבים אגרול, אבל רוצים גרסה בריאה יותר, זה בשבילכם: מתכון לאגרול במילוי אבוקדו אפוי בתנור שטעים לא פחות מזה המטוגן. מדריך וידאו שלב אחרי שלב (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 אבוקדו
  • 1/2 בצל סגול
  • 1/2 כוס קוביות עגבניות מיובשות
  • 3 כפות כוסברה קצוצה
  • 1/2 כפית מלח
  • מיץ מחצי לימון
  • 8-10 עלי אגרול קפואים

אופן הכנת אגרול אבוקדו:

רגע לפני: אם אתם אוהבים אגרול, אבל רוצים גרסה בריאה יותר, זה בשבילכם: מתכון לאגרול במילוי אבוקדו אפוי בתנור שטעים לא פחות מזה המטוגן.

• מחממים את התנור לחום בינוני של 170 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר אפיה.

• מפשירים את עלי האגרול.

• מקלפים וחותכים לקוביות את האבוקדו והבצל הסגול, ומערבבים בקערה יחד עם העגבניות, הכוסברה, מיץ הלימון והמלח.

• איך לקפל אגרול כמו מקצוען: ממקמים את עלי האגרול כך שהפינה פונה אליכם, מניחים 2 כפות ממלית האבוקדו במרכז העלה, מקפלים על המלית את הפינה שקרובה אליכם, מברישים קלות במים את שני הקצוות מצד ימין ושמאל ומקפלים למרכז. לבסוף, מגלגלים את האגרול לסגירה (ראו וידאו).

• משמנים קלות את נייר האפייה, מסדרים עליו את האגרולים ואופים במשך 30-40 דקות, עד שהם משחימים בתחתית.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר