מתכון לרביולי בציפוי פריך במילוי גבינה נוטפת

מנה ראשונה מהירה ומוצלחת כשהאורחים עוד רגע בדלת. מתכון לרביולי בציפוי פריך ורוטב עגבניות. איחוד מתבקש בין פסטה למטוגנים. רק שבמקרה הזה, הרביולי לא סופגים את השמן ואתם נשארים עם חטיף קראנצ'י עסיסי ממולא גבינה נוטפת (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • רביולי קפוא במילוי גבינה, מופשר
  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס פירורי לחם + כף תערובת בזיליקום ו/או אורגנו מיובשים
  • 3 ביצים + 1/4 כוס חלב
  • שמן לטיגון
  • להגשה: רוטב עגבניות קנוי או ביתי

אופן הכנת רביולי בציפוי פריך:

ניתן להשתמש ברביולי קנויים או להכין לבד בבית - זה לא באמת מסובך, אבל מאריך את זמן ההכנה, כמובן.

הכמויות במתכון אינן מדויקות, אלא גמישות בהתאם לכמות הרביולי שבחרתם להכין.

• מחממים שמן לטיגון עמוק, בגובה 5 ס"מ.

• עורכים 3 צלחות בשורה סמוך לכיריים עם הקמח, הביצים והחלב כשהם טרופים יחד ולבסוף את פירורי הלחם מעורבבים עם עשבי התיבול.

• מצפים את הרביולי בקמח, טובלים בביצים הטרופות, מצפים בפירורי הלחם ומורידים בזהירות לשמן הרותח.

• מטגנים כל רביולי במשך דקה מכל צד, ומוציאים לנייר סופג.

• מגישים עם רוטב עגבניות חם.

>> כך תכינו רוטב עגבניות ביתי קל וטעים

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר