רביולי בציפוי פריך במילוי גבינה נוטפת
רביולי בציפוי פריך במילוי גבינה נוטפת (צילום: מתוך עמוד הפינטרס של Tasty)
  • זמן הכנה15 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • רביולי קפוא במילוי גבינה, מופשר
  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס פירורי לחם + כף תערובת בזיליקום ו/או אורגנו מיובשים
  • 3 ביצים + 1/4 כוס חלב
  • שמן לטיגון
  • להגשה: רוטב עגבניות קנוי או ביתי

אופן הכנת רביולי בציפוי פריך:

אאא

ניתן להשתמש ברביולי קנויים או להכין לבד בבית - זה לא באמת מסובך, אבל מאריך את זמן ההכנה, כמובן.

הכמויות במתכון אינן מדויקות, אלא גמישות בהתאם לכמות הרביולי שבחרתם להכין.

צפו בהכנה שלב אחר שלב:

• מחממים שמן לטיגון עמוק, בגובה 5 ס"מ.

• עורכים 3 צלחות בשורה סמוך לכיריים עם הקמח, הביצים והחלב כשהם טרופים יחד ולבסוף את פירורי הלחם מעורבבים עם עשבי התיבול.

• מצפים את הרביולי בקמח, טובלים בביצים הטרופות, מצפים בפירורי הלחם ומורידים בזהירות לשמן הרותח. 

• מטגנים כל רביולי במשך דקה מכל צד, ומוציאים לנייר סופג.

• מגישים עם רוטב עגבניות חם.

>> כך תכינו רוטב עגבניות ביתי קל וטעים.