מתכון לניוקי ברוטב שמנת עם ערמונים ופטריות

מנה שמרגישה כמו גורמה, אבל יותר פשוטה להכנה מפיצה. מתכון לניוקי ברוטב שמנת עם ערמונים ופטריות. הניוקי עוברים טיגון קל בחמאה ומקבלים טעם מעודן וקריספיות זהובה ולבסוף מתאחדים עם קרם שמנת סמיך, ערמונים ופטריות. יש הגדרה טובה יותר למושלם? (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
ניוקי ברוטב שמנת עם ערמונים ופטריות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 חבילת ניוקי מוכן
  • 6 שיני שום
  • 100 גרם חמאה
  • 1 חבילת ערמונים בוואקום
  • 1 סלסלת פטריות שמפיניון
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • אגוז מוסקט
  • פלפל לבן
  • מלח
  • לקישוט: גבינת פרמזן (לא חובה)

אופן הכנת ניוקי מוקרם:

1. כותשים את שיני השום, שוברים את הערמונים ופורסים את הפטריות לפרוסות, ללא הרגל.

2. מחממים במחבת 50 גרם חמאה, ומטגנים את הניוקי עד שהם הופכים לזהובים ופריכים.

3. מוסיפים למחבת את השום, הפטריות והערמונים ומערבבים יחד.

4. מתבלים במעט אגוז מוסקט, פלפל לבן ומלח, מערבבים ומוסיפים את השמנת. מבשלים במשך 8-10 דקות על אש בינונית, עד שהרוטב מסמיך ומבעבע.

הצעת הגשה: יוצקים לקעריות אישיות, מפזרים פרמזן מגורדת מעל או שומשום שחור ועלי בזיליקום קרועים, ומגישים חם לצד סלט עגבניות שרי וכדורי מוצרלה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר