מתכון לעוגת גבינה ללא אפייה עם שוקולד לבן וריבת פטל

למה להסתבך אם פשוט אפשר לערבב, להקפיא - והעוגה מוכנה? מתכון לעוגת גבינה ללא אפייה עם שוקולד לבן וריבת פטל שכל כך קל להכין ויש לכם קינוח נהדר ומרשים שיקצור מחמאות למרות שבקושי עבדתם עליו (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 225 גבינת שמנת
  • 113 גרם חמאה רכה
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1 כוס שוקולד לבן קצוץ
  • 1 כוס שמנת מתוקה
  • 6 כפיות ריבת פטל ביתית או קנויה (חפשו קונפיטורה פטל)
  • לבסיס:
  • 1 כוס ביסקוויטים מרוסקים
  • 113 גרם חמאה

אופן הכנת עוגת גבינה ללא אפייה:

1. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה, וממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל או בסיר כפול.

2. מערבלים במערבל ידני את הגבינה, החמאה, הסוכר ותמצית הווניל לתערובת אחידה. מקפלים פנימה את השוקולד המומס ולבסוף מוסיפים את הקצפת.

3. מרפדים תבנית שקעים במנג'טים, וממלאים את השקעים במחצית מכמות תערובת הגבינה, מעל כל אחד מניחים חצי כפית ריבת פטל, ולבסוף מחלקים בין השקעים את המחצית השנייה של תערובת הגבינה.

4. הכנת הבסיס: ממיסים את החמאה ומערבבים יחד עם הביסקוויטים המרוסקים. ומניחים כף מהבסיס על כל שקע עם תערובת גבינה וריבת פטל.

5. מקפיאים במשך שעה לפחות, מחלצים בזהירות את העוגות האישיות מהתבנית, הופכים כך ששכבת הביסקוויטים תהיה למטה, ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר