לכבוד שבת

מתכון לסלט ברוקולי עם פטריות ועגבניות שרי ברוטב פיקנטי

השוק מוצף כעת בברוקולי טרי, כך תנצלו אותו היטב ותגישו בשולחן השבת סלט עסיסי, צבעוני ועשיר בטעמים: מתכון מתכון לסלט ברוקולי עם פטריות ועגבניות שרי ברוטב פיקנטי שכולם יאהבו (מתכונים לשבת, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
ככה זה מתחיל. סלט ברוקולי צבעוני לשבת (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 ראש ברוקולי מופרד לפרחים
  • 10 פטריות שמפיניון
  • 15 עגבניות שרי
  • 1 כוס קשיו קלוי
  • 1 כוס זיתים שחורים מגולענים
  • לרוטב:
  • 3 כפות חרדל חלק
  • 1 כף דבש
  • 1 כף חומץ
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 שן שום
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן הכנת סלט ברוקולי:

1. פורסים את הפטריות לפרוסות דקות וחוצים לשניים את עגבניות השרי.

2. הכנת הרוטב: כותשים את שן השום ומערבבים היטב עם שאר רכיבי הרוטב בכלי קטן.

3. בקערת סלט גדולה ושקופה, מניחים שכבות של כל ירק בנפרד.

4. סמוך להגשה, יוצקים את הרוטב על הסלט ומגישים כמנת פתיחה נהדרת בשולחן השבת.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר