מתכון לפאי בצק עלים במילוי גבינות וירקות

מנת אירוח יפהפייה שאתם חייבים להכין לפחות פעם אחת. מתכון לפאי בצק עלים במילוי גבינות וירקות. ההשקעה מתמקדת בגלגולי הירקות, הטכניקה הופכת לפשוטה במיוחד ברגע שקולטים אותה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • בצק עלים
  • למילוי:
  • 350 גרם גבינת ריקוטה
  • 2 ביצים
  • 80 גרם גבינת פרמזן / גבינה צהובה
  • קורט אגוז מוסקט
  • קמצוץ מלח
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף אורגנו טרי
  • 130 גרם מוצרלה
  • 4 גזרים
  • 2 זוקיני

אופן הכנת פאי גבינה וירקות:

1. משטחים את בצק העלים בתבנית פאי, גוזרים את השוליים ומהדקים היטב. מפזרים מעל זרעים או שעועית יבשה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, במשך 15-20 דקות.

2. בקערה בינונית, טורפים את הביצים, מוסיפים את הריקוטה, הפרמזן, אגוז המוסקט והמלח ולבסוף את המוצרלה - בקוביות, והאורגנו.

3. ממלאים את הפאי האפוי במלית הגבינות.

4. בעזרת קולפן תפו"א, פורסים את הירקות לפרוסות דקות, מעבירים לקערה ומחממים במיקורגל למשך דקה - כך הן לא ישברו במהלך הגלגול.

5. מגלגלים את פרוסות הירקות, מהדקים היטב ונועצים במלית הגבינות (כדאי להתחיל מהאמצע ולהתקדם במעגלים החוצה).

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר