Home Made

מתכון לחלב שקדים ביתי - בריא וטבעוני תוך 60 שניות

לשתות קפה אחרי ארוחה בשרית? מסתבר שזה אפשרי: הנה מתכון לחלב שקדים ביתי - בריא וטבעוני, כלומר פרווה לחלוטין, שמכינים בקלות מפתיעה. 4 מרכיבים, 60 שניות ויש לכם חלב אמיתי, במרקם עשיר, חלק וקטיפתי (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס שקדים לא קלויים
  • 4 כוסות מים
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית תמצית וניל

אופן הכנת חלב שקדים ביתי:

רגע לפני: זמן ההכנה בפועל הוא 60 שניות, אך יש להביא בחשבון השרייה מקדימה של השקדים למשך לילה.

1. משרים את השקדים במים למשך לילה.

2. בבלנדר, מעבדים יחד את כל המרכיבים במשך 50 שניות על מהירות גבוהה.

3. מרפדים קנקן זכוכית בשקית בד או חיתול טטרה (חיתול לבן של תינוקות), ויוצקים פנימה את התערובת מהבלנדר. סוחטים היטב את הנוזלים עד שמתקבל חלב נקי.

4. מעבירים את החלב לקנקן זכוכית או צנצנת זכוכית אטומה. ניתן לשמור במקרר עד שבוע.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר