מתכונים לפסח 2016

מתכון לחזרת או חריין - סלט סלק עשיר וחריף כשר לפסח

זה לא משנה איך אתם קוראים לסלט הזה, העיקר שתכינו אותו נכון. מתכון לחזרת או חריין - סלט סלק אדום עשיר וחריף כשר לפסח. הטעם הדומיננטי של הסלט מורכב מחריפות ואיזון מתקתק והוא נהדר כתוספת לצד מנות הדג בחג (מתכונים לפסח, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
חזרת או חריין - סלט סלק כשר לפסח (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 סלקים
  • 1 שורש חזרת
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות מיץ לימון

אופן הכנת חריין - חזרת:

1. מקלפים את הסלקים, ומבשלים בסיר מלא מים עד לריכוך.

2. מגרדים את הסלק המבושל בצד הדק של הפומפייה את הסלק לקערה. ממגרדים גם את שורש החזרת ומערבבים יחד.

3. מתבלים בסוכר ולימון את הסלק והחזרת המגורדים ומערבבים.

4. שומרים במקרר בכלי אטום למשך כמה שעות, כדי שהטעמים יתאחדו. לפני ההגשה, טועמים שוב ומתקנים תיבול.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר