לכבוד שבת

מתכון לסלמון אפוי בציפוי קראסט פיסטוק פריך

מנה קלילה ופשוטה להכנה, אבל מרשימה ופוטוגנית, כאילו השקעתם זמן ועבדתם עליה קשה. מתכון לסלמון בציפוי קראסט פיסטוק פריך של השפית מורן פינטו. התוצאה? פילה דג כתום ועליו אגוזים שטעים לגרוס בפה. להיט (מתכונים לשבת, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 6 פילה סלמון טרי
  • 1 כוס פיסטוקים קלופים
  • 1/2 כוס פירורי לחם פנקו
  • 1 כפית מלח גס
  • 4 שיני שום
  • 3 כפות מיונז
  • להגשה: פרוסות לימון

אופן הכנת לסלמון אפוי בציפוי פריך:

1. מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.

2. טוחנים גס את הפיסטוקים במיקסר או במקל בלנדר, ומעבירים לקערה.

3. כותשים את השום, ומוסיפים לקערה יחד עם המלח ופירורי הלחם.

4. מסדרים את נתחי הדג בתבנית פיירקס חסינת אש, ומורחים את החלק העליון של כל פילה סלמון בחצי כף מיונז.

5. מפזרים את תערובת הפיסטוקים על נתחי הסלמון, באופן שווה, ואופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות.

6. מגישים חם עם 2-3 פרוסות לימון דקות בצד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר