אאא

לכל אחד צריך להיות ב'שלוף' טריק לאירוח, אז הנה אחד כזה שתשמחו לאמץ: הזמנתם אורחים לארוחת ערב? גם אם אתם לא מתכננים תפריט מסעיר, הנה דרך פשוטה וקלה להרשים אותם ולהגיש ספגטי כמו שף או כמו שקוראים לזה בעגה המקצועית - לְצַלְחֵת.

מה צריך? מזלג בשר, כף וספגטי מוכן.

רק את המזלג, בלי הבשר (צילום: shutterstock)
מזלג בשר. רק את המזלג, בלי הבשר (צילום: shutterstock)

1. נועצים את מזלג הבשר במרכז ערימת הספגטי, ומסובבים, עד שמנה מכובדת מצטברת על המזלג.

2. בעזרת כף, מרימים את המזלג על תכולתו, ובזהירות ממקמים אותה על צלחת, ומשחררים את המזלג.