נקניקיות בציפוי קראנצ'י. פסח מעולם לא היה טעים יותר
נקניקיות בציפוי קראנצ'י. פסח מעולם לא היה טעים יותר (התמונה להמחשה בלבד (שאטרסטוק))
  • זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • חבילת נקניקיות 'הוד לבן' כשרות לפסח
  • 5 כפות שמן זית
  • 1/2 כוס שקדים
  • 1/2 כוס אגוזי מלך
  • 1/2 כוס אגוזי פקאן
  • 2 כפיות שטוחות פפריקה מתוקה (לא חובה)
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית שטוחה מלח

אופן הכנת נקניקיות בציפוי קראנצ'י:

אאא

1. מחממים את התנור ל-200 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2. במעבד מזון או בקערה עם מוט בלנדר או פשוט ידנית - טוחנים את האגוזים והשקדים לפירורים עם מעט גושים קטנים. מעבירים לכלי שטוח, מתבלים בפלפל שחור, מלח ופפריקה מתוקה (לא חובה) ומערבבים היטב.

3. מברישים את הנקניקיות בשמן זית מכל הצדדים ומגלגלים בציפוי האגוזים והשקדים. 

4. מסדרים את הנקניקיות המצופות בתבנית ואופים במשך 15-20 דקות, עד להשחמה יפה.