• זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(8 מנות):

  • 4 אבוקדו, חצויים מגולענים
  • 127 גרם טונה בשמן, מסוננת
  • 1 גמבה
  • 1 פלפל חלפיניו (לא חובה)
  • 1 כוס עלי כוסברה קצוצים גס
  • מיץ מליים או לימון קטן אחד
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת אבוקדו במילוי סלט טונה:

אאא

1. בעזרת כף, מוציאים החוצה את תוכו של האבוקדו - אך לא את הכל, לקערת ערבוב גדולה. מועכים במזלג.

2. קוצצים את הגמבה ופלפל החלפיניו ומוסיפים לקערה, יחד עם הטונה והכוסברה. מזלפים מעל את מיץ הליים או הלימון ומערבבים היטב.

2. מחלקים את סלט הטונה בין חצאי האבוקדו, מתבלים במלח ופלפל ואוכלים מיד.

מקור