לכבוד שבת

מתכון לתפוחי אדמה קטנים בתנור עם רוזמרין

וכל העסק הטעים הזה, שאתם כל כך עומדים להתמכר אליו, לוקח 10 דקות. מתכון לתפוחי אדמה קטנים בתנור עם רוזמרין - התוספת האולטימטיבית שתתחילו להכין לכל שבת (מתכונים לשבת, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
תפוחי אדמה קטנים בתנור עם רוזמרין (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 340 גרם תפוחי אדמה קטנים, עדיף בקליפה אדומה
  • 1/2 כוס ציר עוף (לגרסת הפרווה: מים חמים + כפית אבקת מרק)
  • 1 שן שום, כתושה
  • 1 כף רוזמרין טרי קצוץ
  • 1/8 כפית מלח גס, או יותר - לפי הטעם
  • 1/8 כפית פלפל שחור טחון טרי, או יותר - לפי הטעם

אופן הכנת תפוחי אדמה קטנים בתנור עם רוזמרין:

1. מחממים את התנור ל-200 מעלות.

2. מקלפים וחוצים לשניים את תפוחי האדמה, מערבבים יחד עם 1/4 כוס ציר העוף, הרוזמרין והשום, ומתבלים במלח ופלפל שחור ומעבירים הכל לתבנית צלייה קטנה.

3. צולים בתנור במשך 15 דקות, מוציאים, הופכים את תפוחי האדמה ויוצקים מעל את 1/4 כוס ציר העוף שנותר. מחזירים לתנור ל-15 דקות נוספות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר