תפוחי אדמה קטנים בתנור עם רוזמרין
תפוחי אדמה קטנים בתנור עם רוזמרין (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(4 מנות):

  • 340 גרם תפוחי אדמה קטנים, עדיף בקליפה אדומה
  • 1/2 כוס ציר עוף (לגרסת הפרווה: מים חמים + כפית אבקת מרק)
  • 1 שן שום, כתושה
  • 1 כף רוזמרין טרי קצוץ
  • 1/8 כפית מלח גס, או יותר - לפי הטעם
  • 1/8 כפית פלפל שחור טחון טרי, או יותר - לפי הטעם

אופן הכנת תפוחי אדמה קטנים בתנור עם רוזמרין:

אאא

1. מחממים את התנור ל-200 מעלות.

2. מקלפים וחוצים לשניים את תפוחי האדמה, מערבבים יחד עם 1/4 כוס ציר העוף, הרוזמרין והשום, ומתבלים במלח ופלפל שחור ומעבירים הכל לתבנית צלייה קטנה.

3. צולים בתנור במשך 15 דקות, מוציאים, הופכים את תפוחי האדמה ויוצקים מעל את 1/4 כוס ציר העוף שנותר. מחזירים לתנור ל-15 דקות נוספות.