מה אוכלים היום?

מתכון לעוף ברוטב סויה וצ׳ילי מתוק

מתכון לעוף ברוטב סויה וצ׳ילי מתוק - דרך מצוינת לארוחה בשרית עסיסית בסגנון אסייתי שמגישים עם המון אורז לבן - כי פולקעס במחבת זה הרבה יותר ממה שאתם חושבים (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
עוף ברוטב סויה וצ׳ילי מתוק (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 6-8 פולקעס קטנים
  • 5 ענפי בצל ירוק, קצוצים
  • 3 ס״מ ג׳ינג׳ר טרי, קצוץ דק
  • 6 שיני שום, פרוסות
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות רוטב צ׳ילי מתוק
  • 2 כפות דבש
  • שומשום לפיזור (לא חובה)

אופן הכנת עוף ברוטב סויה וצ׳ילי מתוק:

1. מחממים את שמן הזית במחבת רחבה, ומטגנים את העופות עד הזהבה קלה מכל הצדדים.

2. מוסיפים את הג'ינג'ר, השום והבצל ירוק, ומערבבים יחד עד שעולה מהמחבת ריח טיגון קל של הבצל. יוצקים פנימה את הסויה, הצ׳ילי והדבש, מפזרים מעט מלח (בזהירות. הסויה מלוחה), מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים במשך כ-20 דקות.

3. רגע לפני סוף הבישול, מפזרים מעל את השומשום בנדיבות ומסירים מהאש. מגישים חם לצד אורז לבן

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר