מתכון לעגבניות שרי צלויות עם גבינה ופטרוזיליה

תוספת מרתקת לארוחה החלבית שאתם חייבים לנסות. עגבניות שרי מתקתקות, חצויות לשניים, ממולאות בגבינה נוטפת ופטרוזיליה מרעננת מלמעלה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 500 גרם עגבניות שרי
  • 1 שן שום, כתושה
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת (אפשר להחליף בגבינה צהובה)

אופן הכנת עגבניות שרי צלויות עם גבינה ופטרוזיליה:

1. חוצים לשניים את עגבניות השרי, ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, כשהחלק הפתוח כלפי מעלה.

2. מערבבים בקערה את הפרמזן, הפטרוזיליה והשום הכתוש, וממלאים כל חצי עגבנייה בתערובת.

3. אופים בתנור שחומם מראש למצב גריל או בתנור שחומם ל-180 מעלות, עד שהגבינה מבעבעת והחלק העליון משחים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר