לחם מנומר
לחם מנומר (מתוך הפייסבוק Konel bread)
אאא

מבחוץ הם נראים כיכרות לחם רגילים לחלוטין שאמא משקיעה אפתה לילדיה. אך כשפורסים אותם, מתגלית אמנות מדהימה ואכילה לגמרי.

האם, המתגוררת בטוקיו, יוצרת את הלחמים המופלאים בתהליך מורכב ולא פשוט בכלל, שכולל מספר שכבות בצק ומיקומן בסדר מדויק כך שיתאימו היטב לציור אותו היא תכננה שיופיע ואל תשכחו את זמן המתנה לתפיחת הבצק.

את ההשראה שואבת האם מהציורים של ילדיה ואובייקטים מהטבע, ומקסים לציין שבכל תהליך ההכנה לא מעורבים כלל צבעי מאכל, אלא צבעים טבעיים בלבד, מסלק, קקאו, תרד וכדומה.

התוצאות היפהפיות - לפניכם: