פיצה פיתה פרווה בגרסה הים תיכונית
פיצה פיתה פרווה בגרסה הים תיכונית (צילום: divasrunforbling.com)
  • זמן הכנה25 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(4 מנות):

  • 4 פיתות מחיטה מלאה
  • 1/2 כוס חומוס
  • 1/2 כוס בצל, חתוך לקוביות
  • 1/2 כוס קוביות פלפל ירוק
  • 1/2 כוס פטריות קצוצות
  • 8 עגבניות שרי
  • גבינת מוצרלה / גבינה צהובה (לא חובה)

אופן הכנת לפיצה פיתה ים תיכונית:

אאא

1. מחממים את התנור ל-200 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2. מסדרים את הפיתות בתבנית, ואופים במשך 10 דקות.

3. מורחים חומוס על כל פיתה, מחלקים את הירקות בין הפיתות ואם רוצים, מפזרים מעל גבינה מגורדת.

4. מחזירים את הפיתות לתנור לאפייה קצרה של 5 דקות, מוציאים מחלקים לרבעים ואוכלים מיד.

מקור

צילום: divasrunforbling.com
צילום: divasrunforbling.com