לערבב ולתנור. פשטידת פטריות פרווה
לערבב ולתנור. פשטידת פטריות פרווה (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 2 כוסות פטריות משימורים, מסוננות היטב
  • 3 בצלים סגולים, פרוסים דק
  • 4 כפות שמן
  • 4 ביצים
  • קצמוץ אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל שחור
  • 1/2 כוס פירורי לחם

אופן הכנת פשטידת פטריות:

אאא

1. מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.

2. במקביל, מחממים את השמן במחבת גדולה, ומטגנים את פרוסות הבצל היטב, עד להזהבה יפה.

3. מערבבים בקערה את הבצל המטוגן ושאר המרכיבים, ויוצקים לתבנית אינגליש קייק משומנת קלות.

4. אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות, עד שהפשטידה מקבלת גוון זהוב-שחום.