פליאו למהדרין

ארוחה ב-3 מרכיבים: מתכון לפרגיות ברוטב תפוחים עסיסי

מנה טעימה שמתאימה גם לשומרים על תזונת הפליאו: מתכון לפרגיות ברוטב מיץ תפוחים עסיסי. 3 מרכיבים, 10 דקות עבודה במצטבר - וזה מוכן (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 6 פרגיות בינונית, ללא עור
  • 1/2 1 כוסות מיץ תפוחים סחוט טבעי
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת פרגיות ברוטב תפוחים עסיסי:

>> מהי תזונת הפליאו והאם היא באמת עובדת?

1. מחממים מחבת עמוקה על אש בינונית, מוסיפים את מיץ התפוחים ומביאים לרתיחה עדינה.

2. מוסיפים את הפרגיות, ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.

3. מנמיכים לאש קטנה, מכסים את המחבת ומבשלים במשך 15 דקות.

4. הופכים את הפרגיות, מכסים ומבשלים במשך 15 דקות נוספות.

5. פותחים מעט את המכסה, כך שכמות אדים רבה תשתחרר החוצה, והרוטב יסמיך. מבשלים במשך 10-20 דקות נוספות, והופכים את הפרגיות פעם או פעמיים, ולקראת סוף הבישול, עוקבים אחר הפרגיות כדי שלא יישרפו וידבקו למחבת.

מגישים מיד, חם.

>> למתכוני פליאו נוספים

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר