פרגיות ברוטב תפוחים עסיסי
פרגיות ברוטב תפוחים עסיסי (צילום: www.oatmealwithafork.com)
  • זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(4 מנות):

  • 6 פרגיות בינונית, ללא עור
  • 1/2 1 כוסות מיץ תפוחים סחוט טבעי
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת פרגיות ברוטב תפוחים עסיסי:

אאא

>> מהי תזונת הפליאו והאם היא באמת עובדת?

1. מחממים מחבת עמוקה על אש בינונית, מוסיפים את מיץ התפוחים ומביאים לרתיחה עדינה. 

2. מוסיפים את הפרגיות, ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.

3. מנמיכים לאש קטנה, מכסים את המחבת ומבשלים במשך 15 דקות.

4. הופכים את הפרגיות, מכסים ומבשלים במשך 15 דקות נוספות.

5. פותחים מעט את המכסה, כך שכמות אדים רבה תשתחרר החוצה, והרוטב יסמיך. מבשלים במשך 10-20 דקות נוספות, והופכים את הפרגיות פעם או פעמיים, ולקראת סוף הבישול,  עוקבים אחר הפרגיות כדי שלא יישרפו וידבקו למחבת.

מגישים מיד, חם.

>> למתכוני פליאו נוספים

מקור