מה אוכלים היום?

מתכון לחזה עוף בגריל עם נקטרינות ברוטב בלסמי

המנה הזו מורכבת מרכיבים זמינים וקיציים מאוד, וכמה שהיא פשוטה להכנה - ככה השילוב גאוני. מתכון לעוף בגריל עם נקטרינות ברוטב בלסמי (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 700 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות קטנות
  • מלח גס
  • 1/2 בצל סגול, חתוך לקוביות
  • 2 כפות שמן זית
  • לרוטב:
  • 1 נקטרינה, חתוכה לקוביות
  • 1/3 כוס קוביות בצל סגול
  • 1/4 כוס חומץ בלסמי

אופן הכנת עוף בגריל עם רוטב נקטרינות בלסמי:

1. משפדים על שיפודים את קוביות העוף והבצל הסגול, ומפזרים מעל מלח גס.

2. הכנת הרוטב: בבלנדר, טוחנים יחד את קוביות הנקטרינה, קוביות הבצל הסגול והחומץ הבלסמי, עד לקבלת תערובת חלקה. מניחים את השיפודים בתבנית, יוצקים מעל את הרוטב, ומעבירים למקרר למשך שעתיים.

3. מחממים את הגריל לחום בינוני, מזלפים שמן זית על כל שיפוד, וצולים כל שיפוד במשך 10 דקות. מדי פעם הופכים את השיפוד, כדי שהעוף יתבשל היטב.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר