מה אוכלים היום?

מתכון לסלט קפרזה על קישואים בגריל

סלט קפרזה הוא סלט פשוט של עגבניות, מוצרלה ובזיליקום. כן, צבעי הדגל של איטלקיה. הפעם הוצאנו את הסלט מהצלחת והגשנו אותו על קישואים צלויים. ככה מרגיש קיץ (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 קישואים / זוקיני גדולים, חצויים לאורך
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • 226 גרם גליל מוצרלה, פרוס דק
  • 3 עגבניות בינוניות, פרוסות לעיגולים
  • 1/2 כוס עלי בזיליקום קרועים
  • 1/2 1 כפות חומץ בלסמי

אופן הכנת סלט קפרזה על קישואים בגריל:

1. מחממים את הגריל או מחבת פסים, מברישים את הקישואים משני הצדדים בכף שמן זית, ומתבלים במלח ופלפל שחור.

2. צולים את הקישואים במשך 2-3 דקות מכל צד, עד שהם רכים. מוציאים ומניחים בצד לצינון.

ההגשה:

3. על כל חצי קישוא, מסדרים לסירוגין פרוסות עגבנייה ומוצרלה, ומפזרים מעל בזיליקום. מזלפים חומץ בלסמי ושמן זית על הירקות, מתבלים במלח ופלפל שחור, ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר