מה אוכלים היום?

מתכון לפשטידת כרובית מהירה בשיטת "לערבב ולתנור"

לצמים ולאלה שלא, הנה מתכון לפשטידת כרובית מהירה בשיטת "לערבב ולתנור" - ארוחה משפחתית שכל כך כיף להכין. מנה מנחמת וטעימה שאי אפשר לסרב לה (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
פשטידת כרובית מהירה בשיטת "לערבב ולתנור" (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 800 גרם פרחי כרובית קפואה (מופשרת)
  • 5 ביצים
  • 20 עלי בזיליקום, קצוצים
  • 6 שיני שום, כתושות
  • 3/4 כוס קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • אופציונלי: 2/3 כוס פרמזן מגורדת
  • 3 כפות שומשום
  • קמצוץ אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל לבן

אופן הכנת פשטידת כרובית:

1. משמנים קלות תבנית פיירקס או חרס עגולה, ומפזרים בתוכה סולת או קמח תירס, כך יהיה קל יותר לחלץ את הפשטידה לאחר האפייה.

2. מערבבים הכל יחד, ומשאירים בצד מעט שומשום. כשהבלילה מתגבשת, יוצקים לתבנית, ומפזרים מעל את השומשום.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, במשך 45 דקות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר