מה אוכלים היום?

מתכון לחזה עוף בגריל עם סלט סלק ודובדבנים ברוטב בלסמי ודבש

זו לחלוטין אחת המנות הכי פוטוגניות שיצא לנו לראות. מתכון לחזה עוף בגריל עם סלט סלק ודובדבנים ברוטב בלסמי ודבש. והטעם מתחרה ביופי (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 2 נתחי חזה עוף דקים
  • 1 כף שמן זית
  • מלח גס
  • לסלט:
  • 1 ראש חסה גדול, קצוץ לרצועות ארוכות ודקות
  • 3 סלקים גדולים, מבושלים ופרוס לפלחים
  • 1/4 בצל סגול, פרוס דק
  • 2/3 כוס עגבניות שרי חצויות
  • 2/3 כוס דובדבנים מגולענים חצויים
  • לרוטב:
  • 1 שן שום, כתושה
  • 1 כף דבש
  • 3 כפות חומץ בלסמי
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח גס

אופן הכנת עוף בגריל עם סלט סלק ודובדבנים:

1. מחממים גריל חשמלי / מחבת פסים לחום בינוני, משמנים את חזות העוף בשמן זית, מפזרים מעל מלח גס וצולים במשך 2-3 דקות מכל צד, עד לקבלת גוון שחום. מוציאים ומניחים בצד.

2. בקערת הגשה גדולה או על מגש גדול, מניחים את החסה בשכבה אחת, כריפוד. מסדרים מעל את פלחי הסלק המבושל, חצאי עגבניות השרי והדובדבנים והבצל הסגול הפרוס.

3. בכלי קטן, מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב, מזלפים על הירקות והעוף, ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר