שבת עם השפית מורן פינטו

מתכון לסביצ'ה סלמון ומנגו בנוסח אסיאתי

לכו לשוק, בחרו מנגו בשל ודג טרי והכינו את המנה המופלאה הזו: מתכון לסביצ'ה סלמון ומנגו. במקור, זהו המאכל הלאומי של פרו, אך כאן הוא מקבל טוויסט אסיאתי (מתכונים לשבת, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 300 גרם פילה סלמון טרי
  • 1 מנגו טרי, חתוך לקוביות
  • 3 כפות לימון סחוט טרי
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות מירין
  • 6 טיפות שמן שומשום
  • 1 כפית שומשום שחור
  • 1 כפית שומשום לבן
  • שבבי צ'ילי גרוס - לפי רמת החריפות הרצויה
  • 15 עלי כוסברה רעננים

אופן הכנת סביצ'ה סלמון ומנגו בנוסח אסיאתי:

מה זה מירין? הוא ליקר אורז יפני שניתן להשיג בכל סופר באזור של המוצרים האסיאתיים.

1. חותכים את הסלמון לקוביות שוות ומניחים בקערה יחד עם קוביות המנגו, הלימון, הסויה, שמן השומשום והמירין, ומערבבים יחד היטב.

2. מפזרים על הכל את שבבי הצ'ילי ושומשום בשני צבעים, ומערבבים בעדינות.

3. סמוך להגשה, מעבירים את הסביצ'ה לכלי הגשה, ומפזרים מעל את עלי הכוסברה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר