טבעי שזה בריא

מתכון לשייק מנגו טרופי עם נגיעות בננה וקוקוס

נתחיל מהסוף: הודות לבסיס הבננה, מתקבל שייק סופר-קרמי, ששומר על מרקם יציב גם כשהוא בטמפרטורת החדר. הסוד למתיקות שלו הוא לא תוספת סוכר, אלא שימוש בפירות בשלים מאוד. הם אולי לא פוטוגניים, אבל אצורים בהם סוכרים טבעיים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 כוס חלב דל שומן
  • 1 כוס יוגורט
  • 1/2 1 כוסות קוביות קרח
  • 1 בננה בשלה מאוד
  • 1 כוס קוביות קטנות מנגו טרי
  • 1/8 כוס שבבי קוקוס לא ממותק
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כף דבש

אופן הכנת שייק מנגו על בסיס בננה:

1. מניחים את כל החומרים בבלנדר ומעבדים לתערובת חלקה, במשך כ-3 דקות.

2. מחלקים את התערובת בין עד 4 כוסות, ולפני ההגשה, מפזרים מעל קוקוס, מנגו קצוץ, זרעי צ'יה, אגוזים / שקדים קצוצים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר