ריבועי שוקולד וחמאת בוטנים ללא אפייה
ריבועי שוקולד וחמאת בוטנים ללא אפייה (צילום: lifemadesweeter.com)
  • זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 100 גרם חמאה, מומסת
  • 1 כוס ביסקוויטים מרוסקים דק (במעבד מזון או ידנית)
  • 3/4 כוס אבקת סוכר
  • 1 כוס שוקולד-צ'יפס / 170 גרם שוקולד לאפייה חצי מתוק
  • 2/3 כוס + 1/2 1 כפות חמאת בוטנים

אופן הכנת ריבועי שוקולד וחמאת בוטנים:

אאא

12-16 ריבועים

1. מרפדים בנייר אפייה תבנית מרובעת בגודל 20X20 ס"מ, ומשמנים קלות. 

2. בקערה בינונית, מערבבים יחד היטב את החמאה המומסת, פירורי הביסקוויטים, אבקת הסוכר ו-2/3 כוס חמאת בוטנים, ומשטחים בתבנית המוכנה.

3. ממיסים את השוקולד עם חמאת הבוטנים הנותרת - כאן תוכלו למצוא 3 שיטות שונות לעשות את זה - ויוצקים את השוקולד על שכבת חמאת הבוטנים.

4. מעבירים למקרר למשך שעתיים לפחות, חותכים לריבועים ונהנים.

>> למה להתאמץ אם אפשר להזמין עד הבית את כל מרכיבי המתכון?

מקור