מתוק ומהיר

מתכון לריבועי שוקולד וחמאת בוטנים ללא אפייה

5 מרכיבים פשוטים ו-10 דקות מזמנכם זה כל מה שאתם צריכים בשביל המתכון הבא לריבועי שוקולד וחמאת בוטנים ללא אפייה. מקפיאים לשעתיים והקינוח מוכן (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 100 גרם חמאה, מומסת
  • 1 כוס ביסקוויטים מרוסקים דק (במעבד מזון או ידנית)
  • 3/4 כוס אבקת סוכר
  • 1 כוס שוקולד-צ'יפס / 170 גרם שוקולד לאפייה חצי מתוק
  • 2/3 כוס + 1/2 1 כפות חמאת בוטנים

אופן הכנת ריבועי שוקולד וחמאת בוטנים:

12-16 ריבועים

1. מרפדים בנייר אפייה תבנית מרובעת בגודל 20X20 ס"מ, ומשמנים קלות.

2. בקערה בינונית, מערבבים יחד היטב את החמאה המומסת, פירורי הביסקוויטים, אבקת הסוכר ו-2/3 כוס חמאת בוטנים, ומשטחים בתבנית המוכנה.

3. ממיסים את השוקולד עם חמאת הבוטנים הנותרת - כאן תוכלו למצוא 3 שיטות שונות לעשות את זה - ויוצקים את השוקולד על שכבת חמאת הבוטנים.

4. מעבירים למקרר למשך שעתיים לפחות, חותכים לריבועים ונהנים.

>> למה להתאמץ אם אפשר להזמין עד הבית את כל מרכיבי המתכון?

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר