באנו לשדרג

מתכון לכריך פתוח במילוי סלט ניסואז וירקות

כריך פתוח בסגנון סקנדינבי עם מילוי צרפתי מעולה, מצד אחד סלט, מצד שני סנדוויץ' - מגוון חיבורים כיפיים שהופכים את המנה הזו לאחת שתשמחו לאמץ על בסיס יומי (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 כפות עירית קצוצה
  • 1 כף שמיר קצוץ, ותוספת לקישוט
  • 2 כפות בזיליקום קצוץ
  • 1/2 כף פטרוזיליה קצוצה
  • 1/4 כוס מיונז
  • 2 כפיות חרדל
  • מיץ מלימון אחד קטן
  • 3 כפות שמן זית איכותי
  • 3 קופסאות קטנות של טונה בשמן, מסוננות
  • 3 תפוחי אדמה קטנים, מבושלים, חתוכים לקוביות
  • עלי חסה
  • חופן שעועית ירוקה
  • 4 צנוניות, פרוסות דק
  • 6 פרוסות לחם
  • חופן עגבניות שרי
  • מלח ים ופלפל שחור טחון טרי

אופן הכנת כריך פתוח במילוי סלט ניסואז וירקות:

1. בקערה קטנה, מערבבים יחד את העירית, השמיר, הבזיליקום והפטרוזיליה יחד עם המיונז, החרדל, מיץ הלימון, שמן הזית, קמצוץ נדיב של מלח ים ופלפל שחור.

2. בקערה גדולה, מערבבים בעדינות את קוביות תפוחי האדמה (שצריכים להיות בטמפרטורת החדר) עם הטונה ורוטב המיונז ועשבי התיבול, עד לשילוב מלא.

3. מרתיחים מים עם כף מלח, מוסיפים את השעועית הירוקה, מבשלים 2 דקות ומוציאים מיד לקערת מי קרח כדי לעצור את הבישול. מסננים מנוזלים על נייר סופג.

4. מבשלים את הביצים במים רותחים במשך 8 דקות, ומוציאים מיד לקערת מי קרח. מקלפים וחוצים אותן לשניים.

5. הרכבת הכריך הפתוח: על כל פרוסת לחם מניחים עלה חסה, עליו כף גדושה מסלט תפוחי האדמה והטונה, חצאי העגבניות, פרוסות הצנוניות, שעועית ירוקה וחצי ביצה מבושלת (החלמון עדיין מעט נוזלי). מתבלים במלח ים, מפזרים שמיר טרי קצוץ ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר