נפרדים מהקיץ

מתכון לפאי פירות וקרם פטיסייר - פרווה

השפית מורן פינטו עם דרך יפהפייה להיפרד מפירות הקיץ (ומהקיץ הישראלי? פחות). מתכון לפאי פירות וקרם פטיסייר - פרווה לגמרי. מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל, שיווקי)

אופן הכנת פאי פירות וקרם פטיסייר יפהפה (צילום: בלו בנד)
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • לבצק:
  • 200 גרם מרגרינה בלו-בנד, חתוכה לקוביות
  • 4 כפות אבקת סוכר
  • 3/4 1 כוסות קמח
  • 1 אבקת אפיה
  • קמצוץ מלח
  • 1 ביצה + 1 חלמון
  • לקרם:
  • 240 מ"ל קצפת צמחית
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 4 חלמונים
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1/2 כוס (100 גרם) סוכר
  • לקישוט: מגוון פירות קיץ, חתוכים לפרוסות

אופן הכנת פאי פירות וקרם פטיסייר:

הכנת הבצק:

1. במעבד מזון, מעבדים את כל מרכיבי בצק, עד קבלת בצק אחיד. מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של 0.5 ס"מ, מרפדים עם הבצק תבנית פאי ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות עד להזהבה. מוציאים ומצננים על רשת.

הכנת קרם הפטיסייר:

2. בקערה, טורפים את החלמונים עם הקורנפלור לתערובת אחידה.

3. בסיר, מביאים לרתיחה את הקצפת הצמחית, הסוכר ותמצית הווניל. כשהנוזל מבעבע, מעבירים 3/4 כפית מהתערובת הרותחת לתערובת החלמונים - להשוואת טמפרטורות - לאחר מכן, מעבירים את כל תערובת החלמונים לסיר. מבשלים תוך כדי בחישה מתמדת עד לקבלת קרם סמיך.

4. מעבירים את הקרם לקערה, מכסים בניילון נצמד ומקררים במשך שעה-שעתיים. אם הקרם מוצק מדי לאחר הקירור, טורפים קלות במטריפה ידנית או במיקסר עם וו גיטרה.

5. יוצקים את הקרם על הקלתית בצורה אחידה, מקשטים בפרוסות פירות קיץ אהובים ומגישים.

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר