אאא

כוסות שוקולד במילוי חמאת בוטנים

6 מנות

מרכיבים:
3 כפות אבקת סוכר
1/2 כוס חמאת בוטנים
1 כוס שוקולד מומס (3 דרכים להמסת שוקולד)

אופן ההכנה:
1. מערבבים את חמאת הבוטנים ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת חלקה.
2. מרפדים במנג'טים תבנית קאפקייקס עם 6 שקעים.
3. מניחים בכל שקע 1-2 כפות שוקולד, מעל 1-2 כפיות חמאת בוטנים, מכסים כל שקע בשוקולד ומיישרים.
4. מכניסים למקרר למשך שעה או עד שהשוקולד מתמצק לגמרי, ומחלצים מהמנג'טים.

עוגת שכבות של גלידה ותותים

9 מנות

מרכיבים:
קצפת (250 מ"ל שמנת מתוקה + 1 כף סוכר מוקצפים)
ביסקוויטים
3 כוסות תותים קצוצים (או כל פרי אהוב אחר)

אופן ההכנה:
1. מורחים שכבה דקה של קצפת בתבנית פיירקס זכוכית מרובעת.
2. מניחים מעל שכבת ביסקוויטים, ומכסים עם  קצפת.
3. מפזרים מעל 1/3 מכמות התותים, ומכסים עם קצפת. חוזרים על שלבים 2 ו-3 עד שהחומרים נגמרים.
4. מכניסים למקרר למשך 3 שעות לפחות.

ריבועי מרשמלו עם פצפוצי אורז ועדשי שוקולד

9 מנות

מרכיבים:
1 כוס עדשי שוקולד
1/2 2 כוסות מרשמלו 
3 כוסות פצפוצי אורז

אופן ההכנה:
1. משמנים קלות תבנית פיירקס זכוכית מרובעת.
2. על אש בינונית במחבת טפלון, ממיסים את המרשמלו. מערבבים כל 30 שניות כדי למנוע ממנו להישרף. 
3. לאחר שהמרשמלו נמס, מוסיפים את פצפוצי האורז ועדשי השוקולד. מערבבים עד שהתערובת אחידה.
5. מעבירים את התערובת לתבנית, משטחים עם מרית, מצננים במשך 30 דקות וחותכים לריבועים. 

פאי גלידה

9 מנות

מרכיבים:
20 עוגיות שוקולד
1 כוס שוקולד מומס (3 דרכים להמסת שוקולד)
1.75 ליטר גלידה (בכל טעם אהוב), מרוככת

אופן ההכנה:
1. מעבירים את העוגיות לשקית סגורה, ומרסקים היטב.
2. מהדקים את פירורי העוגיות לתבנית פאי עגולה בקוטר 23 ס"מ.
3. מורחים את הגלידה על הפירורים, ומזלפים מעל את השוקולד המומס.
4. מקפיאים למשך 4 שעות או עד שהגלידה מתייצבת.

מקור