פרווה או חלבי - מה שתבחרו

מתכון לעוגת שוקולד מ-2 מרכיבים בלבד - מדריך וידאו

הבונוס? אפשר להכין אותה פרווה או חלבית - ובשתי הגרסאות הטעם פשוט מצוין. אנחנו כבר מסמנים אותה כקינוח המוביל שנכין שוב ושוב בשרשרת החגים הקרובים (מתכונים לשבת, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 ביצים, מופרדות
  • 180 גרם שוקולד מריר - לא יותר מ-55% מוצקי קקאו (לחלבי: החליפו 80 גרם בשוקולד חלב)

אופן הכנת עוגת שוקולד מ-2 מרכיבים בלבד:

1. מחממים את התנור ל-170 מעלות, מרפדים בנייר אפייה משומן תבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ.

2. בסיר כפול (בן מארי), ממיסים את השוקולד.

3. מקציפים חזק את החלבונים.

4. מוסיפים את החלמונים לשוקולד המומס, וטורפים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.

5. מוסיפים שליש מקצף החלבונים לתערובת השוקולד, ומקפלים פנימה.

6. מוסיפים שליש נוסף מהקצף, ומקפלים ולאחר שהוא נטמע, מקפלים פנימה את השליש האחרון.

7. יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים במשך 35-40 דקות. מקררים על רשת ומגישים. ניתן לקשט באבקת סוכר / קצפת / פירות - תנו ליצירתיות שלכם לבטא את עצמה.

>> למה להתאמץ אם אפשר להזמין עד הבית את כל מרכיבי המתכון?

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר