• זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 2 ק"ג חזה בקר
  • 3 כפות חרדל דיז'ון חלק
  • 1/4 כוס סילאן
  • 1/4 כוס שמן
  • 1 כף מחטי רוזמרין
  • מלח ופלפל שחור
  • 2 כוסות יין

אופן הכנת קורנביף במרינדה:

אאא

1. מערבבים יחד את החרדל, הסילאן, השמן ומחטי הרוזמרין, מתבלים במלח ופלפל שחור ובסוף את היין האדום.

2. מעבירים את חזה הבקר לתבנית פיירקס חסינת אש, ויוצקים מעל את הרוטב.

3. מכסים את התבנית ב-3 שכבות של נייר כסף, ומהדקים היטב בצדדים כדי שהאדים יכלאו בפנים, יבשלו היטב את הבשר ולא ייבשו אותו.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 3 שעות.

מתכוני וידאו נוספים של מורן פינטו:

>> מתכון לסלט אנדיב מתקתק לראש השנה - מדריך וידאו

>> מתכון לקינוח טפיוקה עדין עם דובדבנים וקצפת - מדריך וידאו

>> למגוון ענק של מתכונים לראש השנה - סלטים, מנות פתיחה, עיקריות, תוספות, מאפים וקינוחים