מיוחד לראש השנה

מתכון לעוף בקארי ודבש - הגרסה החגיגית

עיקרית לחג שמכינים ב-10 דקות ויש לכם מנת עוף בטעם מודגש ומיוחד, אך כזו שגם הילדים יאהבו. מתכון לעוף בקארי ודבש - בגרסה חגיגית בשיתוף בלו בנד (מתכונים לחג, שיווקי)

זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 4 כפות מחמאה בלו בנד, מומסת
  • 1/2 כוס דבש
  • 1/4 כוס חרדל צהוב
  • 1 כפית אבקת קארי
  • 1 כפית מלח
  • 900 גרם חזה עוף, ללא עור וללא עצמות
  • עירית קצוצה

אופן הכנת עוף בקארי ודבש:

1. בקערה, מערבבים יחד את המחמאה המומסת, הדבש, החרדל, אבקת הקארי והמלח.

2. כל נתח עוף צריך לשקול 140-170 גרם. אם הנתחים גדולים יותר, חותכים לשניים לאורך. מניחים את העוף בתבנית אפייה גדולה כמה שיותר - כך שיתאפשר לשים את העופות בשכבה אחת, ויוצקים מעל את הרוטב.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך שעה.

>> למגוון ענק של מתכונים לראש השנה - סלטים, מנות פתיחה, עיקריות, תוספות, מאפים וקינוחים

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר