פורל שלם מפולט בציפוי עשבי תיבול ושקדים
פורל שלם מפולט בציפוי עשבי תיבול ושקדים (צילום: shuttersock)
  • זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 3 דגי פורל שלמים מפולטים - ללא עצם
  • 1/2 צרור כוסברה
  • 1/2 צרור פטרוזיליה
  • 1/2 צרור שמיר
  • 1/2 צרור בזיליקום - רק העלים
  • 1/2 כוס שמן זית
  • מלח גס
  • חופן שקדים מולבנים פרוסים

אופן הכנת פורל שלם בציפוי עשבי תיבול ושקדים:

אאא

1.  קוצצים דק את כל עשבי התיבול, מעבירים לקערה, מערבבים עם שמן הזית ומתבלים במלח.

2. מורחים היטב את הדגים בתערובת עשבי התיבול - מכל הצדדים, מסדרים אותם בתבנית חסינת אש, מזלפים מעל עוד שמן זית ומפזרים את השקדים.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות.