באנו לשדרג

מתכון לפרפה יוגורט עם קינואה, דבש ורימון

במקום עוד קינוח קפוא, הפכנו את העסק הטעים הזה לארוחת בוקר נהדרת עם מחווה לחגים: מתכון לפרפה יוגורט עם קינואה ודבש ותוספת של גרגרי רימון מעל (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/2 כוס יוגורט
  • 1/2 כוס קינואה מבושלת
  • כמה כפיות דבש, לפי הטעם
  • 1/2 כוס תערובת דגנים (אנחנו השתמשנו בצ'יריוס + גרנולה)
  • 1/2 כוס גרגרי רימון

אופן הכנת פרפה יוגורט עם קינואה ודבש:

1. מערבבים את היוגורט עם הקינואה והדבש.

2. לכוס זכוכית עגולה, יוצקים מחצית מתערובת היוגורט. מכסים עם מחצית מתערובת הדגנים, ומוסיפים מחצית מגרגרים הרימון. חוזרים שוב על השכבות ומגישים מיד.

להכנה מהירה, שווה לבשל כמות גדולה של קינואה מראש ולשמור במקרר.

>> למה להתאמץ אם אפשר להזמין עד הבית את כל מרכיבי המתכון?

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר