הפכנו את הקינוח לארוחת בוקר וזה מושלם
הפכנו את הקינוח לארוחת בוקר וזה מושלם (צילום: pinchofyum.com)
  • זמן הכנה5 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1/2 כוס יוגורט
  • 1/2 כוס קינואה מבושלת
  • כמה כפיות דבש, לפי הטעם
  • 1/2 כוס תערובת דגנים (אנחנו השתמשנו בצ'יריוס + גרנולה)
  • 1/2 כוס גרגרי רימון

אופן הכנת פרפה יוגורט עם קינואה ודבש:

אאא

1. מערבבים את היוגורט עם הקינואה והדבש.

2. לכוס זכוכית עגולה, יוצקים מחצית מתערובת היוגורט. מכסים עם מחצית מתערובת הדגנים, ומוסיפים מחצית מגרגרים הרימון. חוזרים שוב על השכבות ומגישים מיד.

להכנה מהירה, שווה לבשל כמות גדולה של קינואה מראש ולשמור במקרר.

>> למה להתאמץ אם אפשר להזמין עד הבית את כל מרכיבי המתכון?

מקור