מתכון למרק בשר וירקות לסעודה מפסקת

ההכנה אינה מסובכת, אך התוצאה תשיג לכם לא מעט אנרגיות טובות לצום יום כיפור. מתכון למרק בשר וירקות לסעודה מפסקת (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
מרק בשר וירקות לסעודה מפסקת (צילום: shuttersock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1.5 ק"ג בשר גולש, חתוך לקוביות
  • 2 בצלים גדולים, קצוצים
  • 6 גזרים, קלופים וחתוכים לרבעים
  • 2 כוסות חומוס, מושרה ומסונן / חומוס משימורים, שטוף ומסונן
  • 1 כף כמון
  • מלח ופלפל שחור
  • 4 עלי דפנה
  • 6 כדורי פלפל אנגלי
  • 3 ליטר מים
  • 4 כפות שמן

אופן הכנת מרק בשר:

1. מחממים שמן ומטגנים את הבצל הקצוץ במשך 2 דקות.

2. מוסיפים את רבעי הגזרים, עלי הדפנה, הפלפל האנגלי והכמון ומערבבים יחד.

3. מוסיפים את קוביות הבשר, מתבלים במלח ופלפל שחור ויוצקים את המים על הכל. מכסים ומבשלים במשך 3 שעות על אש נמוכה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר