מתכון לסלט עם רצועות חזה עוף במרינדה ורוטב אסייתי

מתכון לסלט עוף אסייתי עם רצועות חזה עוף צלויות במרינדה, מגוון ירקות ורוטב מעולה - מנה ראשונה צבעונית וטעימה שכולם יאהבו (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
סלט עוף אסייתי (צילום: shuttersock)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 4 פרוסות חזה עוף
  • למרינדה:
  • 3 כפות שמן
  • 1 גבעול למון גראס קצוץ / 1 כף למון גרס מיובש
  • 2 כפות רוטב סויה קיקומן
  • 1 ס"מ ג'ינגר, מגורד דק
  • 2 שיני שום, כתושות
  • לסלט:
  • 1 ראש חסה אסייברג, קצוץ גס
  • 3 ענפי בצל ירוק, קצוצים
  • 4 מלפפונים פריכים, פרוסים דק
  • 1 כף שומשום
  • 1/2 צרור כוסברה, קצוצה
  • 1 פלפל אדום, פרוס דק מאוד
  • 1 פלפל צ'ילי חריף, קצוץ דק
  • חופן קשיו
  • לרוטב:
  • 2 כפות שמן זית
  • 6 טיפות שמן שומשום
  • 1 כף מיונז
  • 1 כף רוטב סויה
  • 2 כפות חומץ אורז

אופן הכנת סלט עוף אסייתי:

הכנת העוף:

1. מערבבים יחד את כל מרכיבי המרינדה, מוסיפים את הפרוסות עוף ומשרים בכלי אטום במקרר למשך 4 שעות לפחות עד לילה שלם.

2. מחממים היטב פלנצ'ה וצולים את העוף במשך 4 דקות מכל צד. מוציאים, פורסים לרצועות ושומרים חם עד ההגשה.

הרכבת המנה:

3. מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב עד לאחידות מלאה.

4. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט, מניחים מעל את רצועות העוף וממש סמוך להגשה, יוצקים מעל את הרוטב. מערבבים קלות ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר