מתכון לסטייק טונה צרוב במחבת

כל אחד חייב להכין את זה לפחות פעם אחת: מתכון לסטייק טונה צרוב במחבת עם ציפוי פשוט של מלח ופלפל שחור, כשכל העבודה נעשית במחבת איכותית (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 סטייק טונה טרייה במשקל 340-390 גרם
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית מלח ים

אופן הכנת סטייק טונה צרוב במחבת:

1. מצפים כל צד של הסטייק בכף שמן זית, ומפזרים מלח ופלפל שחור על כל צד.

2. מחממים מחבת כבדה, עדיף כזו מברזל יצוק, על אש גבוהה, עד שהיא לוהטת מאוד.

3. צורבים כל צד של סטייק הטונה במשך 2-2 וחצי דקות, והופכים רק פעם. מוציאים לצלחת, ומניחים לסטייק לנוח במשך 3-4 דקות.

4. פורסים לפרוסות, מטפטפים מעל מעט שמן זית ולימון טרי ומגישים עם סלט ירקות עשיר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר